//

Школи у Франції подають учням викривлений образ любові

Глава єпископату Франції, кардинал Андре Вен-Труа, висловив звинувачення представникам французької освіти у накиданні дітям похмурого і занадто ідеалізованого образу любові. Він зауважив, що нова освітня програма готує дітей до механічного використання свого тіла.


Кардинал підкреслив, що всіма можливими способами намагаються переконати молодь в тому, що найважливішим є не налагоджувати жодних правдивих відносин. Водночас він зазначив, що молодь очікує на виховання у правдивій любові, яку неможливо применшити суто до гормонального явища.


Митрополит Парижу також зауважив, що в нових підручниках гендерна теорія перестала бути теорією, а стала ідеологічним кредо, яке накидається дітям. Їх від наймолодших років переконують, що стать є лише питанням вибору чи культури, так, ніби не було жодних природних і психологічних передумов.


Кардинал Вен-Труа зауважив, що наскільки у витоків гендерної теорії стоять феміністичні середовища, настільки вона сьогодні накидається гомосексуальними групами тиску.


За матеріалами Radio Watykańskie