//

У Львові медики та священики обговорять питання евтаназії

29 червня у Львові в Музеї історії галицької медицини ім. Мар'яна Панчишина відбудеться науково-практична конференція «Біоетичні аспекти паліативної допомоги», на якій буде порушено питання паліативної медицини, евтаназії.

 

Про це ZAXID.NET повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

 

«Українське лікарське товариство у Львові за підтримки Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, Українського Католицького Університету та ГУОЗ ЛОДА проводить цикл науково-практичних конференцій з найактуальніших питань біоетики. Протягом 2010-2011 років було проведено чотири таких конференції – про біоетичні аспекти медичного застосування ембріональних стовбурових клітин; трансплантацію органів та тканин; вживання гормональних оральних контрацептивів у запобіганні небажаній вагітності та застосування допоміжних репродуктивних технологій. Матеріали попередніх конференцій надруковані у часописі «Народне здоров'я», із найцікавішими доповідями можна познайомитися на сайті УЛТ», - розповів голова Українського лікарського товариства у Львові Андрій Базилевич.

 

До участі у цій конференції запрошують викладачів університетів, священнослужителів, лікарів різних спеціальностей, організаторів охорони здоров'я, голів та учасників біотичних комісій лікарень та науково-дослідних інститутів медичного профілю, слухачів сертифікатної програми з біоетики УКУ.

 

Джерело: zaxid.net