//

ЗМІ мають вселяти надію

Люди, що працюють у церковних засобах масової інформації, мають бути "знаком надії для світу", – сказав прес-секретар Ради Єпископських Конференцій Європи (РЄКЄ), Тьєррі Бонавентура.

 

У столиці Литви розпочинаються засідання прес-секретарів окремих єпископатів нашого континенту. Бонавентура наголосив, що завданням прес-секретарів єпископських конференцій є пояснення суспільству, якими є мотиви зустрічей, рішення і позиція Церкви.

 

Під час зустрічі у Вільнюсі вони матимуть можливість ознайомитися з першою версією інституційного інформаційного порталу РЄКЄ EuroCathInfo. Його запуск очікується в кінці цього року.

 

Прес-секретар Ради Єпископських Конференцій Європи заявив, що портал має показувати хороший досвід європейських Церков, а також труднощі, з якими вони стикаються в сучасному світі.

 

Нові виклики, які має християнство сьогодні, також вимагають знання нових засобів масової інформації, щоб і там був присутній виховав чий спадок і мудрість християнської традиції, - зазначив Тьєррі Бонавентура.

 

За матеріалами: wiara.pl