//

Принц Вільям дав хороший приклад

Взявши шлюб, принц Вільям та Кетрін Міддлтон продемонстрували важливість подружжя – зазначив архиєпископ Вінсент Нікольс, примас Англії і Уельсу.


Митрополит Вестмінстеру зустрівся із групою понад 500 пар, які святкували свої подружні ювілеї. В катедрі зібралися подружжя із різним стажем: від 10 до 60 років. Загальний стаж цих подруж становив понад 18 тисяч років.


Архиєпископ Нікольс нагадав, що подружжя не є лише договором, укладеним між двома людьми. Воно виникає з людської природи, а Церква його благословляє. Він також додав, що  свідчення присутніх пар є великим свідченням в теперішні часи, коли у Великобританії різко спадає кількість укладених шлюбів. Дані вражають: на 1000 неодружених чоловіків припадає 23 одружених; на 1000 незаміжніх жінок припадає 20 заміжніх. Це найгірші результати від кінця ХІХ століття.


На даний час у Великобританії 57 відстоків дітей народжуються поза подружжям – повідомляє газета «Catholic Herald».


Архиєпископ Нікольс звернув увагу на те, що в часи, коли втрачається значення подружжя, і багато осіб обирають життя у вільних стосунках, дуже важливим був приклад принца Вільяма та Кетрін Міддлтон.


За матеріалами wiara.pl