//

У Львові діти молилися за дітей, які перебувають у лонах матерів

У Львові біля пам’ятника Іванові Франку відбулася молитовно-просвітницька акція «Діти за життя». Організатори акції: ЛОГО Товариство «Рух за життя», ЛМГО «Українська молодь – Христові», МГР «Територія правди», Інститут родини та подружнього життя УКУ.

 

Метою акції була молитва за дітей, які перебувають у лонах матерів, за їх щасливе народження та християнське життя, за привернення уваги суспільства до того факту, що дитина вже від моменту зачаття є особою, яка заслуговує на повагу, любов та турботу.

 

Молебень до Богородиці відслужив єрей Михайло Гарват, голова Катехитичної комісії УГКЦ, а далі були виступи, свідчення сімей, дитячі інтерв’ю про життя та любов матерів, пантоміми, тематичні пісні та сценка «Дитина без імені» від ЛМГО «Українська молодь – Христові», конкурс дитячого малюнка. Свої пісні виконувала співачка Іванна Макарчук. Віршами на захист життя дітей поділилася учасниця «Руху за життя» поетеса Наталя Назар. Пісні виконували дівчата з парохії Вознесіння Господнього, УГКЦ, що на Левандівці.

 

В акції з музичними номерами та молитвою виступили представники Баптистської церкви «Дім Божий» та МГР «Територія правди», зокрема Сергій Чекушкін з музичним гуртом, репери Славко Святенчук та Лілія Радзимінська. «Святоюрська молодь» виконала пантоміму «Ісус живий» . Ведучими акції були сестри Ірина та Катерина Жукліни з «Руху за життя».

 

ЛОГО Товариство «Рух за життя»

 

Джерело: www.ugcc.org.ua