//

Шокуючий фільм про переслідування християн

Німецьке телебачення WDR продемонструвало шокуючий документальний фільм про сестру Хатун з Сирійської православної церкви, яка опікуються християнськими дівчатками і жінками в Іраку, які були викрадені, піддані тортурам і зґвалтовані мусульманами.

 

Монахиня розповідає, зокрема, і про дівчину, яку спочатку викрали, а потім протягом 13 днів ґвалтували семеро чоловіків. Бандити вимагали у її батьків викуп у розмірі $ 52000, а оскільки батьки не могли заплатити такої суми, викрадачі покалічили обличчя дівчини. Сестра розповідає про долю і травми дівчаток у віці від 9 до 16 років, яким ґвалтівники понівечили обличчя.

 

На підставі показань свідків і жертв, які безпосередньо постраждали від особистої трагедії, сестра Хатун доводить, що злочинці були релігійними мусульманами, які викрикували "Аллах акбар" і цитували сури з Корану.

Щодня монахиня приймає жертв викрадень, тортур, зґвалтувань. Вона постійно має перед очима обличчя ображених і принижених дівчат, а трагічні, сповнені розпачу зустрічі зі спустошеними і пониженими до ролі предметів майбутніми жінками і матерями постійно є в її пам'яті.

 

За матеріалами fronda.pl