//

Книга та документальний фільм "Йоан Павло ІІ Папа усіх"

В Католицькому-Медіа Центрі можна придбати книжечку авторства о. Павла Вишковського ОМІ «Йоан Павло ІІ Папа усіх» з допоміжними матеріалами для особистих роздумів та зустрічей у групах а також документальний фільм під такою самою назвою.

Минуло вже 10 років від часу, коли блаженний Папа Іван Павло II відвідав Україну з Апостольським візитом, у днях 23-27 червня 2001 року. Це була надзвичайна подія - нашу землю поблагословив 263-й наступник святого апостола Петра, який керував Католицькою Церквою впродовж 26 років. Багато людей молилося й сподівалося на візит Папи-словянина.

Він став третім Папою, який ступив на українську землю, але першим, який прибув в Україну добровільно. Двоє попередніх Римських понтифіків, які побували на території нинішньої України, святий Климент І (І століття) та святий Мартин І (VI століття), були заслані в Україну й загинули тут мученицькою смертю, освятивши тим самим нашу землю.

На знак вшанування 10 річниці його візиту в Україну виходить у світ книжечка «Йоан Пало ІІ Папа усіх» (46 стор.). Її рядки продумані як допомога, щоб не лише наново пережити цю славнозвісну подію, але щоб зробити висновки й наново відчути голос Святішого Отця й поглибити свою віру, невпинним свідком якої був Іван Павло II.

Ця книга призначена для широкого кола читачів, але особливо буде допоміжною під час зустрічей на катехезах або ж у родинному колі, водночас переглядаючи почергово 9 серій фільму: «Йоан Павло II Папа усіх» (тривалість 60 хв).

 

Книгу та фільм можна придбати разом або окремо за адресою:

Католицький Медіа-Центр

вул. Срібнокільська 8, кв. 394,

02095 м. Київ.

Тел. (044) 573 79 93.

е-mail: novynykmc@ukr.net

або Skype: Католицький Медіа-Центр

 

Вартість книги «Йоан Павло ІІ – Папа усіх» - 10 грн + кошти пересилки

Вартість документального фільму - 15 грн + кошти пересилки

Джерело: Католицький медіа-центр