//

Плани Святішого Отця

Прес-служба Апостольської Столиці опублікувала календар Бенедикта XVI на найближчі місяці.


26 травня о 17.30 у базиліці Санта Марія Маджоре Папа відмовить молитву Вервиці з італійськими єпископами і віддасть Італію під опіку Божої Матері з нагоди 150-ї річниці політичної єдності в країні.

 

На 4-5 червня запланований апостольській візит до Хорватії, 12 червня о 9.30 Папа Бенедикт XVI відправить Літургію у базиліці Св. Петра з нагоди Зіслання Святого Духа, а 19 червня відвідає з пастирським візитом Республіку Сан-Марино. Також 23 червня, одразу після Літургії о 19.30 в базиліці Св. Івана Латеранського, Святіший Отець очолить процесію Божого Тіла до базиліки Санта Марія Маджоре. Під час Літургії у свято Св. Петра і Павла, яка відбудеться 29 червня о 9:30 в базиліці Св. Петра, Папа Бенедикт XVI одягне палії митрополитам.

 

На свято Успіння Діви Марії 15 серпня о 8.00 Папа відправить Службу Божу в парафіяльній церкві Св. Томи з Вілланова у Кастель Гандольфо, а потому 18-21 серпня відбуде в апостольську подорож до Мадрида, щоб взяти участь у XXVI Всесвітньому Дні Молоді.

 

Також в графіку Папи на вересень запланований пастирський візит до Анкони (11 вересня) і апостольська подорож до Німеччини (22-25 вересня).

 


За матеріалами ekai.pl