//

Звернення президента ICCRS до лідерів Католицької харизматичної онови

Президент ICCRS (Міжнародної служби католицької харизматичної онови) Мішель Моран надіслала звернення до всіх провідників КХО (Католицька харизматична онова) світу. У своєму листі пані Моран закликає їх відвідати дві важливі події, які КХО організовує цього року.


Першою подією є зустріч в Асижі 8-12 червня. Там відбуватиметься святкування свята П’ятидесятниці. Після семінару, проведеного в березні за підтримки Папської Ради у справах мирян, було вирішено присвятити це святкування роздумам на тему «Зростання в харизмах». Пані президент зазначає, що в деяких частинах світу Харизматична онова відчуває певне виснаження, і харизми не  є настільки очевидними. Тому провід КХО відчуває, що потрібно поглибити знання та досвід і продовжувати зростання в харизмах, щоб бути більш успішними в новій євангелізації.


Друга подія – 4-ий Інститут формації лідерів, який має відбутися 4-24 вересня у Римі. Впродовж перших трьох років проведення такого типу навчань організатори побачили наскільки плідною є ця міжнародна харизматична програма для лідерів. Багато їх учасників зараз проводять такого типу семінари у своїх країнах або очолюють інші служіння. Перевагою цієї програми є те, що вона відбувається в Римі – серці Церкви, і учасники мають нагоду відвідати різні дикастерії Ватикану, а також цікаві місця в Римі.


Деталі про проведення цих заходів можна переглянути на сайті ICCRS.


Он- лайн реєстрація для участі в подіях за адресою http://office.iccrs.org/events/registration_st1.php


Повідомив о. Орест-Дмитро Вільчинський