//

Фатіма: Диво сонця AD 2011? (відео)

Понад 250 тис. осіб, що прибули в п'ятницю до Фатіми на подячні урочистості за беатифікацію Івана Павла II, могли побачити нещоденне явище: сонце, оточене різнокольоровими кругами. Багато паломників пояснювали цей феномен як диво Івана Павла II.


Явище спостерігалося на закінчення фатімських подячних урочистостей за беатифікацію Івана Павла II. На завершення показу на телеекранах кінодокументу про папу римського, після завершення Служби Божої в п'ятницю пополудні, над санктуарієм навколо сонця з'явилися різнокольорові круги. Незвичне атмосферне явище спостерігали тільки у Фатімі і її околицях.


Багато паломників, котрі прибули на п'ятничні урочистості аплодували і плакали. Серед зібраних на майдані перед фатімською базилікою звучали думки, що нещоденне метеорологічне явище можна приписати "заступництву Івана Павла II".


Вечірні телевізійні випуски новин в Португалії нагадували, що останнє об’явлення Марії від 13 жовтня 1917 р. також супроводжував метеорологічний феномен, так званий «танець сонця».


Об’явлення у Фатімі розпочалися 13 травня 1917 р. Трьом малим пастушкам протягом п'яти наступних місяців з'являлася Матір Божа, за їх посередництвом просячи людство про навернення і покаяння, а також передаючи три таємниці. Іван Павло II чудесним чином уцілів після замаху на своє життя 13 травня 1981 р. за заступництвом Матері Божої Фатімської.


За матеріалами wiara.pl