//

Королівське весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон сприяє привабливості християнського шлюбу

Королівське весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон підкреслює цінності, що лежать в основі християнського шлюбу, заявив один з високопоставлених католицьких священнослужителів в Англії і Уельсі.


За словами архиєпископа Бірмінгемського Бернарда Лонглі, шлюб – з його акцентом на вірності і взаємних зобов'язаннях – продовжує зберігати свою привабливість.


Архиєпископ сказав, що Католицька Церква «завжди вдячна» прикладу тих молодих людей, які готові взяти на себе ці «радісні зобов'язання» один перед одним в Христі.


«Шлюб і сімейне життя йдуть пліч-о-пліч в християнській традиції. Не дивлячись на повсюдне поширення альтернативних стилів життя, шлюб продовжує залишатися привабливим завдяки своєму чіткому акценту на вірності і взаємних обов'язках, що є хорошою основою для сімейного життя.


Королівське весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон дає людям можливість знову звернути увагу на цінності, що лежать в основі християнського шлюбу».


На королівському одруженні були присутні і представники вищого католицького духовенства Англії і Уельсу, Шотландії і Ірландії – архиєпископ Вестмінстерський  Вінсент Ніколс, кардинал Кормак Мерфі-О’Коннор, кардинал Кіт О’Брайєн і кардинал Шон Бреді.


Нагадаємо, одруження спадкоємця британського королівського престолу принца Вільяма з Кейт Міддлтон, що не належить до британської знаті, відбулося 29 квітня у Вестмінстерському абатстві, де їх шлюб благословив духовний глава Церкви Англії архиєпископ Кентерберійський Роуен Вільямс.

 

Джерело: sibcatholic.ru