//

Церковна кампанія проти насилля над молоддю

Цьогорічній бразилійській кампанії проти насилля та вбивств молодих людей було присвячено зустріч душпастирства молоді в місті Сальвадор (Бразилія). Його наслідком стала церковна програма боротьби з цими явищами.

Учасники зустрічі в Сальвадорі підтвердили кілька подій, які в найближчому майбутньому мають на меті привернути увагу влади та суспільства до проблеми поширення насилля та винищення молодих бразилійців. Внаслідок цієї трагічної дійсності щодня гине 54 молодих людини.

Серед багатьох прийнятих пропозицій на найближчий рік в липні відбудеться національний марш кампанії проти насилля та вбивств молодих бразилійців. Марш відбудеться в столиці країни, місті Бразиліа.

Визначено Національний Тиждень Боротьби з Насиллям та Вбивствами молоді. Згідно задуму, перший такий тиждень відбудеться в листопаді, якраз перед національним Днем Чорношкірої Свідомості.

Крім цього вирішено продовжувати дотеперішні практики святкування Тижня Громадянина, тижня Учня і Національного Дня Молоді. В рамках цих подій повинні відбутися дебати, присвячені темі насилля та вбивств молоді, з метою знайдення ефективних форм вирішення цієї трагічної проблеми.

«Дискусія над таким проблемами як поширення наркоманії, насилля в засобах масової інформації, поліції та в родині дуже потрібна, якщо хочемо якихось змін» – зазначив Феліппе да Сільва Фрейтас, учасник вищезгаданої зустрічі в Сальвадорі.

Джерело: www.credo-ua.org