//

Архиєпископа Брюсселю переслідують за його погляди

За свої погляди щодо гомосексуалізму і абортів Брюссельський Архиєпископ Андре-Джозеф Леонард став мішенню для переслідувань: спершу його розкритикував бельгійський уряд, потім він отримав позов до суду від адвоката гей-груп, його «попросили» піти з Ради Католицького університету Лувен-ла-Нев, а на додаток – гей-активіст, який вже атакував єрарха минулого року і який відомий своїми нападами на Ніколя Саркозі і Білла Гейтса, знову запустив йому в обличчя торт.


Причиною усього цього стало висловлювання Архиєпископа Леонарда, який у своїй книзі написав, що СНІД є наслідком ризикованої поведінки, що особливо стосується гомосексуалістів: «Якщо неправильно розглядати людську любов, цілком можливо, що матимемо такі наслідки. Хочу сказати, що іноді наслідки невіддільні від наших дій».

 

Архиєпископ, не зважаючи на всі події, не змінив своєї думки і знову заявив, що СНІД є наслідком ризикованої сексуальної поведінки. Гей-активіст, які напав на єрарха, зізнався ЗМІ, що це було покаранням за його погляди на гомосексуалізм і протидію абортам.

 

За матеріалами fronda.pl