//

Відеозапис Чину інтронізації та Архиєрейської Божественної Літургії буде видано на DVD

У Хрестопоклонну неділю, 27 березня, обраний Виборчим Синодом Єпископів УГКЦ і потверджений Вселенським Архиєреєм новий Глава УГКЦ, Верховний Архиєпископ Києво-Галицький Блаженніший Святослав зійшов на престол. Інтронізацію Блаженнішого Святослава у прямому ефірі транслювали 5 канал та телеканал ТВі. Крім того, на офіційній веб-сторінці УГКЦ було організовано інтернет-трансляцію цієї події.

 

На замовлення оргкомітету, зйомки Чину інтронізації та Архиєрейської Божественної Літургії проводила компанія «Золоті ворота». Вона передала нам якісне відео усього, що відбувалося у цей день у соборі Воскресіння Христового. У компресованій версії у форматі .flv це відео можна переглянути на нашій веб-сторінці за цим посиланням: www.ugcc.org.ua/1725.0.html.

 

Крім того, на численні прохання вірних ми вирішили видати відеозапис цієї історичної події на DVD дисках. Планується, що у Квітну неділю їх можна буде придбати у храмах УГКЦ у великих містах: Києві, Львові, Тернополі, Івано-Франківську тощо. На Великдень диски із записом інтронізації та Літургії надійдуть у храми УГКЦ по всій Україні. Слідкуйте за нашими повідомленнями.

 

Департамент інформації УГКЦ