//

Бенедикт XVI прийняв главу Конференції католицьких єпископів Німеччини і федерального міністра освіти

Голова Конференції католицьких єпископів Німеччини архиєпископ Роберт Цоліч в четвер, 31 березня, зустрівся у Ватикані з Папою Бенедиктом XVI.


Під час аудієнції понтифік і архиєпископ Цоліч обговорили положення справ в Католицькій Церкві Німеччини, за підсумками Генеральної асамблеї Конференції католицьких єпископів Німеччини в Падеборні  і з огляду на  офіційний візит Папи до Берліну, Ерфурту і Фрайбургу, який відбудеться у вересні.


Як повідомляє liborius.de, архиєпископ Цоліч також зустрівся з головою Папської ради із сприяння християнській єдності кардиналом Куртом Кохом.


Федеральний міністр освіти Аннетт Шаван (ХДС) в середу, 30 березня, також зустрічалася з понтифіком. Потім Аннет Шаван мала переговори з главою  Ради з міжрелігійного діалогу кардиналом Жаном-Луї Тораном і головою Папської ради із сприяння християнській єдності кардиналом Кохом. У другій половині дня міністр освіти зустрічалася з представниками католицької спільноти св. Егидія і відвідала Папський Григоріанський університет.

 

Джерело: www.sedmitza.ru