//

Масштабне дійство «Театралізована Хресна дорога» у Скалі-Подільській

26 березня 2011 року жителі Скали-Подільської мали унікальну нагоду пройти молитовною ходою селищем, споглядаючи театралізовану Хресну дорогу. Це дійство пройшло на рівні Борщівського деканату з благословення Апостольського Адміністратора Бучацької єпархії УГКЦ о.Дмитра Григорака, ЧСВВ і охопило увагою не лише жителів Скали-Подільської, а й цілого Борщівського району та найблищих сіл Хмельниччини.

 

Товариство українських студентів-католиків «Обнова» з м. Івано-Франківська на запрошення адміністратора парафії, о.Василя Германюка приїхали з Театралізованим дійством, щоб духовно піднести у часі Великого Посту кожного хто був присутній на Хресній дорозі.

 

За підтримки селищної ради Черепія Л.Й. з допомогою жертводавців: Шашкіна В.А., Латишевої Л.Б., Лихо М.С., парафіян УГКЦ Скали-Подільської та багатьох інших людей доброї волі – дійство відбулось і відбулось на Славу Божу.

 

Тисячі людей були надзвичайно вражені побаченим і кульмінація сцени «Розп’яття» та сцени «Воскресіння» розбудили у людях приспані емоції любові до Ісуса Христа, емоції любові до ближнього, емоції перепросьби за вчинені гріхи.

 

Джерело: skalaugcc.at.ua