//

Згромадження Воплоченого Слова відсвяткувало річницю заснування

25 березня 1984 року в місті Сан Рафаель (провінція Мендоза, Аргентина) за Божим Провидінням було засновано Згромадження Воплоченого Слова.  Засновником є священик Карлос Мігель Буела. У ці дні, 24-25 березня, 27 років після цього прекрасного дня, багато представників Чернечої Родини зібралися, щоб молитовно відзначити цю подію.


24 березня в приміщенні чоловічого Монастиря Воплоченого Слова у Крихівцях (Івано-Франківськ) зібралися всі отці та брати Делегації «Зарваницької Божої Матері» на конференції на тему Воплочення Божого Сина, оскільки 25 березня Католицький світ відзначає Величне Свято – Воплочення Божого Слова, і саме це таїнство стало основою духовності та харизми Чернечої Родини. Конференції проводили о. Фернандо Браво та о. Йосафат Бойко.  Події першого дня святкувань завершилися Урочистою Вечірнею.


25 березня всі отці та чисельні сестри взяли участь у Богослужіннях та  святкуваннях з нагоди Дня Згромадження.
Згромадження в Україні працює від 1994 року. На даний час в Україні Згромадження налічує 6 священиків та 4 братів. Отці опікуються двома парафіями в Івано-Франківську та Крихівцях, двома на Закарпатті (Дубове та Підчос) та у м. Скадовську. 9 семінаристів навчаються у Міжнародній Семінарії св. Папи Вітальяно в м. Сені (Рим), 2 отці-українці здійснюють своє служіння в Італії і 1 в м. Омськ (Росія).

 

www.pkm.if.ua