//

Асія Бібі постить в наміренні справедливості

Пакистанська християнка Асія Бібі, котра зараз перебуває у в’язниці і засуджена на смертну кару згідно пакистанського закону про богохульство, сказала, що в період Великого Посту поститиме в наміренні миру і справедливості, а також попросила Папу і всіх християн продовжувати молитись за неї.

 

«Я хочу пожертвувати мої страждання Богові, щоб бути ближче до Нього. Я хочу подякувати всім, хто молиться за мене: я відчуваю їх підтримку. Я молюсь за них всіх, і прошу, щоб Бог їх благословив» - говорить вона в інтерв’ю для агенції Fides через Фонд Масіхі.

 

Чоловік та діти Асії також постять разом з нею.

 

Фонд Масіхі надає юридичну та фінансову підтримку для Бібі. Виконавчий директор Фонду Баркат Масіх розповів, що Асія є «тендітною і вразливою особою». «Ми переживаємо за її здоров’я і просили управителів в’язниці дозволити лікарям оглянути її. Ми боїмося, що цей піст може занадто її ослабити» - пояснює п. Масіх. Він також додає, що Асія вже два місяці перебуває в ізоляційній камері і потребує свіжого повітря та сонця.

 

«Керівництво в’язниці каже, що не може цього дозволити з огляду на питання безпеки. Але зараз найвищий час захистити її здоров’я. Ми не хочемо, щоб вона повністю занепала» - каже Баркат Масіх.

 

Нагадаємо, що Асія Бібі перебуває у в’язниці вже 2 роки. Її смерті вимагають екстремісти і запропонували 5 тис. доларів тому, хто її вб’є.

 

За матеріалами CNA