//

2 червня відбудеться мистецько – просвітницька акція «Захистімо дітей!

2 червня 2013 р. на проспекті Свободи, перед пам’ятником Т.Г. Шевченку відбудеться мистецько-просвітницька акція «Захистімо дітей!». Даний захід присвячений відзначенню Міжнародного дня захисту дітей.

 

У цей день багато політиків, митців та інших зацікавлених людей пригадують нам про права дітей на життя, свободу думки, на освіту, відпочинок, дозвілля, на захист від насилля і експлуатації. Проте мало хто в нашій країні доносить до людей голос тих, кого ще не можливо почути – маленьких діток, котрі у лонах своїх матерів чи не найбільше потребують цього захисту. Згідно офіційної статистики, щороку в Україні близько 250-ти тисяч ненароджених немовлят гинуть у гінекологічних клініках від рук горе-лікарів, котрі заприсягалися боронити людське життя, «незмінно керуватися у своїх діях і помислах принципами загальнолюдської моралі» та «власним прикладом сприяти вихованню фізично і морально здорового покоління, утверджувати високі ідеали милосердя, любові, злагоди і взаємоповаги між людьми» (із тексту клятви лікаря).

 

У програмі акції «Захистімо дітей!» о 16:15 – Молебень, а з 17:00 – слово про дар життя, стосунки, батьківство та материнство, сімейні цінності, наслідки абортів, центри допомоги, а також: свідчення, пісні, конкурс малюнку, вистава «Дитина без імені», авторські вірші, сценки та вступи музичних гуртів.

 

Ласкаво запрошуємо всіх небайдужих до захисту ненароджених дітей, взяти участь у даному заході!

бр. Олексій Васьків,
заступник голови відділу "Pro Life"


Джерело: http://lds.lviv.ua