//

Сенс життя, моральність і смерть – реколекції на Facebook

Протягом десяти днів, починаючи з 20 березня, в соціальній мережі Facebook будуть опубліковані тексти двох осіб, католика і агностика, на ключові екзистенціальні теми: сенс життя, моральність, смерті та інші.
 

 

Ця оригінальна ініціатива польських єзуїтів з Данії та Італії, скерована до тих, хто не боїться стикнутись з іншим світоглядом, називатиметься «Правдоподібно перші реколекції для невірюючих».
 

 

Початок цього діалогу між віруючими і невіруючими, який відтепер матиме місце в світовій соціальній мережі, поклала ініціатива кардинала Карло Марії Мартіні, який дав атеїстам можливість висловлюватись про свій світогляд з його катедри.
 

 

Ціллю акції, перш за все, є зміна нездорової атмосфери діалогу невіруючих з віруючими, оскільки негативне, а то і агресивне, налаштування жодним чином не покращує стосунків між особами різних світоглядів.

 

 

Для участі в дискусії потрібно зайти на профіль «Правдоподібно перші реколекції для невіруючих» («Prawdopodobnie pierwsze rekolekcje dla niewierzących» ), натиснути кнопку «Подобається» і матеріали дискусії приходитимуть на особистий профіль.
 

 

За матеріалами: Radio Watykanskie