//

Ювілейне молодіжне піше паломництво до Свято-Успенської Унівської лаври

17 травня 2013 року з благословення владики Венедикта, Єпископа-помічника Львівського, відбудеться XX Молодіжне піше паломництво зі Львова до Свято-Успенської Унівської лаври Студійського уставу на тему «Віра без діл мертва».

 

Як відомо, така проща відбувається щороку з ініціативи Львівського обласного ТУСК «Обнова» спільно з молодіжними організаціями «Добрий пастир», «ХРАМ», СУМ, «Свято-Юрська молодь», ГСПО «Тризуб ім. Степана Бандери», УМХ, Марійських дружин храму Різдва Пресвятої Богородиці та храму Святої Параскевії в с. Лисиничі за підтримки Комісії мирян Львівської Архиєпархії, Комісії у справах родини Львівської Архиєпархії, Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії, Студентського капеланства Української молоді та Управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Уже 20-й раз молоді люди з різних куточків України, а також із-за кордону разом вирушать у дводенну путь пішої прощі.

 

Проща розпочнеться о 7.00 Божественною Літургією в храмі Святого Архистратига Михаїла, що у Львові, та продовжиться пішою ходою до Унева. Колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС та велогрупа. Маршрут прощі пролягатиме через Глиняни, де буде ночівля прочан. До святої обителі прочани прибудуть увечері 18 травня. Тоді ж відбудуться нічні чування, які триватимуть до ранку: молитва, сповідь, благословення чудотворною іконою, похід зі свічками на Чернечу гору. У неділю, 19 травня, проща закінчиться Архиєрейською Літургією та повним відпустом.

 

На прощу необхідно взяти: намет, спальний мішок та килимок, дощовик, змінне взуття, теплий одяг. У рюкзак бажано покласти також молитовник, вервицю, ліхтарик, панамку, необхідні медикаменти, ложку, миску і горнятко. Важкі речі буде везти автомобіль.

 

Контактний телефон: 0967401780 – Наталя

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua