//

Уряд Лаосу хоче заморити голодом християн

Уряд Лаосу ув'язнив і позбавив їжі 65 фермерів. Таким чином їх змушують відректися від християнства.

 

Будинки і господарства 18 сімей були вилучені представниками лаоської уряду, їхніх мешканців розмістили в тимчасовому таборі неподалік села Катин в районі Та-Ой, у південній провінції Сараван. Їх залишили без їжі, а також заборонили їхнім сусідам постачати харчі. Уряд хоче заморити голодом лаоських фермерів, якщо вони не відмовляться від віри в Ісуса Христа.

 

Перші християни потрапили в такий табір ще минулого року, у січні 2010 року там ув’язнили одинадцять родин, а в грудні - ще п'ять.

 

Уряд заборонив християнам повертатися в село і обробляти їхню землю, навіть площа навколо табору була знищена і вже не є придатною для обробляння. Сім'ї ув'язнених були проінформовані про заборону для їхніх близьких приносити їм харчі - повідомляє організація Christian Solidarity Worldwide.

 

Cитуація не поліпшується. - Наша організація закликала уряд Лаосу діяти відповідно до конституції, що стосується всіх громадян і дати змогу мешканцям Катину повернутися до своїх домівок. – запевняє Стюарт Віндзор, директор організації Christian Solidarity Worldwide.

 

За матеріалами: fronda.pl