//

Блаженніший Любомир продовжує спілкуватися з молоддю

Після успішного круглого столу, який організувало київське товариство „Обнова” в Києво-Могилянській Академії, Блаженніший знову зустрівся обновлянами, тепер вже у своїй резиденції в Княжичах. Як передає кореспондент SoborNews, під час зустрічі обновляни подякували духовному отцеві за його участь у круглому столі.

 

Під час бесіди із представниками товариства, Блаженніший Любомир розповів про свої студентські роки, поділився життєвим досвідом та своїми поглядами на різні аспекти церковного життя. Зокрема обновляни почули цікаві думки про виховання сучасної греко-католицької інтелігенції та духовної української еліти. «Ми сьогодні повинні подбати про те, щоб на всіх етапах виховання людина мала можливість розвиватися духовно і глибше пізнавати Христову науку. Ми маємо подбати про молодь, яка проживає в селах, про робітничу молодь» – вважає Блаженніший Любомир.

 

У київському товаристві «Обнова» підкреслюють, що зустрічі з Блаженнішим допомагають обновлянам знову і знову переосмислювати сучасну місію «Обнови». «Сьогодні ми замислюємось над тим, як найкраще можемо втілити місію товариства. Нашим незмінним гаслом є «Обновити все в Христі». Блаженніший наголошує, що дуже у нашій діяльності пам’ятати про якість нашого християнства і нашої праці» – кажуть у товаристві.

 

Київське товариство «Обнова» об’єднує греко-католицьку молодь із різних університетів. Студенти збираються на щотижневі зустрічі у стінах Києво-Могилянської Академії. Метою товариства є виховати сучасну греко-католицьку інтелігенцію через самоосвіту і дискусію. Київська «Обнова» є членом Федерації католицьких студентських та академічних товариств, які діють також у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях та Чорткові.

 

 

Джерело SoborNews