//

Папська Рада проводить конкурс фотографії

Папська Рада із засобів масової комунікації проводить конкурс фотографії на тему "Мій Бенедикт XVI. Розповідь про знайомство". Роботи можна надсилати до 15 березня. Вони мають бути віддзеркаленням особистої зустрічі з Бенедиктом XVI.

 

Це можуть бути знімки з його апостольських подорожей, зустрічей, аудієнцій та інших подій. Не обов'язково, щоб на них був Папа: важливо, щоб знімок був пов'язаний з подією, яка має стосунок до нього. Необхідно, щоб фотографії були власними і передавали прекрасну і красиву атмосферу зустрічі з Бенедиктом XVI. Роботи можуть бути як кольоровими, так і чорно-білими.

 

Кожен учасник може надіслати три фотографії. Їх треба надсилати на електронну адресу photocontestva@gmail.com. При цьому важливо вказати своє ім'я, прізвище та e-mail.
Голосування за кращий знімок відбуватиметься на сторінці ватиканського інформаційного сайту news.va у фейсбуці.

 

У першому турі переможуть 20 знімків, які наберуть найбільшу кількість "уподобань". Потім з них професійні ватиканські фотографи оберуть остаточного переможця. Роботи, які займуть перші три місця використають як банер на сайті www.news.va. Результати конкурсу оголосять на цьому ж сайті, а з переможцем зв'яжуться особисто.

 

За матеріалами  http://be.radiovaticana.va