//

У Ватикані відбудеться виставка «Ферма під небом»

У четвер, 17 січня, на честь свята св. Антонія, покровителя і захисника тварин, Італійська асоціація фермерів (ІАФ) проведе традиційну виставку сільськогосподарських тварин, під назвою "Ферма під небом", на площі святого Петра у Ватикані.

 

Цей день традиційно розпочнеться Святою Літургією в наміренні фермерів і їх родин, яку очолить кардинал Анджело Комастрі, генеральний вікарій Папи Римського для Держави-Міста Ватикану. О 9.00 ранку на площі Пія XII відкриється виставка національного сільського господарства і тваринництва Італії, в тому числі корів, кіз, овець, курей...

 

Так само, як і в минулі роки, власникам домашніх тварин пропонується привести своїх кішок і собак на безкоштовну перевірку до ветеринарів асоціації.

 

Традиція відзначати свято святого Антонія глибоко закорінена в сільському співтоваристві і дуже широко поширена в італійських сільськогосподарських громадах. За словами президента IAФ Ніно Андена, в рамках відзначення цього свята Асоціація «хоче засвідчити вагому роль фермерів у суспільстві".

 

Джерело: www.ecoburougcc.org.ua