//

Чоловік Тимошенко подарував усім нардепам «Біблію. Книгу Екклезіаста»

Олександр Тимошенко на Різдво подарував всім народним депутатам диски "Біблія. Книга Екклезіаста", пише УНН, в розпорядженні якого є такий диск.

 

УНН стало відомо, що диски з біблійною аудіо книгою, отримали всі без винятку народні обранці, незалежно від їх партійної чи фракційної приналежності.

 

Інформацію про те, що такі диски дійсно надходили на адресу нардепів, від імені Олександра Тимошенка кореспонденту УНН підтвердили у всіх фракціях.

 

Над створенням диску працювали: режисер та постановник – Олександр Биструшкін; музичне оформлення – Олег Ступка; музика Валентина Сільвестрова та Віктора Гончаренка.

 

Слід зауважити, що релігійна тематика не чужа "Батьківщині", адже і Олександр Турчинов вже багато років є проповідником євангельсько-баптистськой церкви і автором ряду книг, одна з яких має назву "Тайна вечеря".

 

Чим керувався Олександр Тимошенко, роблячи такий подарунок народним депутатам – невідомо.

 

Про те варто зауважити, у книзі, автором якої за однієї з версій є цар Соломон, описується картина вічного кругообігу у всесвіті. Екклезіаст, від імені якого ведеться оповідання, говорить, що накопичення багатства, почестей, чинів, насолод – суєта, все це вже було під сонцем. В книзі також йдеться, що завжди людина панувала над людиною, що завжди була продажність, насилля та безправ’я.

 

"… Як побачиш у якій не будь країні, що вбогого гноблять та ґвалтують суд і правду, то не дивуйся тому, бо над високим чатує вищий, а над ними ще вищий…"

 

Довідка: Проповідник, також Екклезіаст, Екклесіаста, Екклезіаст - 33-а частина Танаха, 7-я книга Ктувім, назва старозавітної біблійної книги, яка в християнській Біблії поміщається серед Соломонових книг.

Ця книга, окрім давньоєврейського оригіналу, збереглася в багатьох стародавніх перекладах.