//

Видатний хорватський інтелектуал: боротьба проти ліберальних нововведень триватиме доки їх не заберуть зі шкіл

Голова Хорватського товариства пам’яті жертв тоталітаризму Звонімір Шепаровіч, 9 січня цього року виступаючи на круглому столі присвяченому питанню гіперліберальних нововведень у хорватських школах, назвав ці нововведення жахливими і неприйнятними для хорватського суспільства. Він виразив глибоке занепокоєння, що в часі безробіття й економічно-соціальної кризи питання сексуального виховання накинуте хорватському суспільству, викликаючи в ньому непотрібний суспільний конфлікт.


«Ми є частиною акції, яка продовжуватиметься доти, аж поки це жахливе і неприйнятне рішення, яке має далекосяжні наслідки для цієї країни, не буде повністю скасоване» - підсумував свій виступ пан Шепаровіч.

 

Довідка «Католицького Оглядача»: Звонімір Шепаровіч, спеціаліст з міжнародного права, доктор права, професор-емерит. Був ректором Загребського Університету з 24.02.1989 р. до 24.04.1991 р., проводячи в Університеті антикомуністичне очищення хорватської науки. З 24.04.1991р. – міністр закордонних справ в Уряді національного порятунку Хорватії. З 1992 р. – постійний представник Республіки Хорватія при ООН. В ООН боровся проти накидання гендерної ідеології на міжнародному рівні. З 15.04.199. по 27.01.2000 р. – міністр правосуддя Республіки Хорватія. Відомий прихильник впровадження у суспільне життя соціальної доктрини Католицької Церкви.


За матеріалами: http://www.vecernji.hr