//

Передріздвяні молитовні зустрічі української молоді в Римі

Дорога українська молоде Риму!

 

У час приготування до Різдва Христового та приготування до європейської зустрічі молоді в Римі, організованої спільною «Тезе», запрошуємо тебе на спільні передріздвяні молитовні зустрічі.

 

Спільні зустрічі української молоді Риму відбуватимуться у храмі Свв. Сергія і Вакха в такі неділі 2, 9 і 23 грудня о год. 18:00, за адресою: Piazza Madonna dei Monti, 3 (біля метра Кавур, лінія В).

 

Різдво Христове – це велике християнське свято, день приходу Ісуса Христа, Спасителя світу і Відкупителя людей з тенет гріха.

 

Для віруючих Різдво – це найрадісніша і найжвавіша пора року. Чому? Бо в цей час ми переживаємо духовний дар миру, принесений до наших сердець Христом, дар який запевняє нам відчуття безпеки і спокою у сучасному неспокійному світі.

 

У суєті приготування до Різдва бажано віднайти час для призадуми над вічними цінностями, які дарують спокій людині, втомленій щоденними земними турботами. Бажано щоб цей передріздвяний час, сповнений різними хвилюваннями, численними турботами і приготуваннями, надміром комерційної новорічної реклами, не вкрав у нас час і готовність аби приготуватися до прийняття цього духовного дару миру у спілкуванні з нашим Творцем і Спасителем, а також не загубити радості від звичайних речей: спілкування з рідними і близькими, ділення з ними своїми дарами …

 

Численні турботи і хвилювання приготування до Різдва не повинні забрати у нас найважливіше – спілкування. Ісус міг би запитати нас: Чи серед усіх щоденних турбот у нашому серці панує мир, спокій, радість, відчуття безпеки?

 

Передріздвяні молитовні зустрічі – це час особливого спілкування і молитви …
Передріздвяні молитовні зустрічі – це час призадуми над твоїм життям …
Передріздвяні молитовні зустрічі – це час, який допоможе тобі віднайти радість і мир в твоєму серці …

 

Збирається молодь, студенти, учні вищих шкіл та ліцеїв, працююча молодь, молоді подружні пари …

Чекаємо тебе!

 

Джерело: http://www.ukr-parafia-roma.it