//

Бенедикт XVI – головна фігура в новому кінофільмі (Trailer)

«Франческо і Папа» - так звучить назва нового фільму, в якому можна буде побачити Папу Бенедикта XVI. Німецький документальний фільм Петера Векерта змальовує зустріч понтифіка з 12-ти річним римлянином, який був солістом Сікстинської Капелли. Фільм здає в прокат компанія «Constantin Film» і обіцяє достовірний погляд не тільки на перебіг подорожі, але й на побут папи. Будуть показані прогулянки через місто Кастель-Гандольфо, приватні апартаменти Папи Бенедикта XVI і особисті розмови з ним. Фільм стартує в чистий четвер 2011 року.

 

Інші головні ролі фільму – це співак Франческо і керівник хору п. Ліберто, який хоче зберегти 1.400 – річну традицію чоловічого хору. Він відстоював те, що хлопці повинні виконувати соло, хоча до цього часу це робили тільки дорослі. У цьому питанні керівник шукає однодумців.

 

Його найвагомішим аргументом був ангельський голос Франческо, який ріс зі своєю мамою та своїми братами в Римі і мріяв про те, щоб одного разу заспівати для Папи.

 

«Цей фільм повинен бути подарунком для церкви і показати справжній і величний образ Папи» - сказав на презентації в Німеччині Петер Векерт. Його завданням було «надихнути молодь до віри».

 

За матеріалами www.kath.net