//

Швейцарська Гвардія записала альбом з колядками

У Ватикані вже готуються до Різдва. В очікуванні свят чоловіки, що відповідають за безпеку Папи, відкинули усяку серйозність заради веселої музики і радості. Вони записали альбом під назвою «Різдво із Папською Швейцарською Гвардією» за участі арфістки Даніели Лоренц.


«Ідея запису такого альбому виникала поступово. Спочатку ми познайомилися із панею Лоренц, яка також походить із Швейцарії, а потім придумали зробити спільний проект. І оскільки зараз наближаються Різдвяні свята, ми обрали колядки», – розповідає Джуліан Мурман, член Швейцарської Гвардії.


«Ми родом зі Швейцарії і добре розуміємо один одного, що значно допомагає в роботі. Для них це велике досягнення. Вони не професіонали і не музиканти, а просто працюють тут. Репетиції доводилось поєднувати із виконанням професійних обов’язків. Треба було зробити багато праці, і їм це вдалося», – зазначає Даніела Лоренц.


До альбому входить 18 колядок, в т.ч. швейцарських, латиноамериканських та італійських. Це перший альбом, який Швейцарська Гвардія записала за свою 500-річну історію.


«Вважаю, що це хороший подарунок на Різдво», – говорить Джуліан Мурман, член Швейцарської Гвардії.


За матеріалами Romereports.com