//

Владика Венедикт відвідав Храм Пресвятої Євхаристії (Рясне-2)

У неділю, 11 листопада Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський, з пастирським візитом відвідав Храм Пресвятої Євхаристії (м. Львів, вул..Величковського, 1). В часі пастирської візитації владика очолив Архиєрейську Божественну Літургію, під час якої виголосив проповідь, звершив чин поставлення у диякони піддиякона Романа Соколенка та благословив відновлений інтер’єр храму.

 

Разом з Архиєреєм у цей день молились адміністратор храму Пресвятої Євхаристії о. Михайло Німак, священики попереднього місця служіння о. Михайла, храму Всіх Святих українського народу: о. Володимир Ольшанецький та канцлер Львівської Архиєпархії о. Сергій Ковальчук, священнослужителі сусідніх парафій та чисельна спільнота парафії. Також в цей особливий день для нового диякона день занести свої молитви до Господа за благодатне сповнення його служіння до храму прийшли його підтримати о. Павло Дроздяк, прес-секретар Львівської Архиєпархії, п. Віра Ценглевич, голова комісії у справах євангелізації Львівської Архиєпархії та чисельна родина новопоставленого диякона.

 

 

 

По завершенні Літургії, Преосвященний владика Венедикт подякував отцеві Михайлу та парафіянам за запрошення, хорові за чудовий спів та усім присутнім за спільну молитву. Пізніше, привітав щойно поставленого диякона Романа та побажав йому сили і наснаги у сповненні його дияконського служіння.

 

Після слів подяки, святочна громада разом зі священиками вирушили на подвір’я храму для звершення Великого водосвяття. Після чого владика окропив усіх присутніх свяченою водицею.

 

Прес-служба Львівської Архиєпархії