//

Папа відправляє до Лівану кардинала Сару, щоб допомогти сирійським біженцям

Сьогодні під час загальної аудієнції у Ватикані Папа Бенедикт XVI оголосив про те, що відправляє до Лівану в якості свого представника кардинала Роберта Сару, главу Папської Ради «Cor Unum». Раніше у зв’язку із нестабільною ситуацією в Сирії Папа планував скерувати туди делегацію синодальних єпископів, однак через велике напруження в країні ця подорож стала неможливою.


«Від сьогодні і до 10 листопада кардинал Сара перебуватиме в Лівані для того, щоб зустрітися з пастирями та вірними Церкви, присутніми в Сирії. Він відвідає біженців з цієї країни і очолить координаційну зустріч католицьких благодійних установ, яких Апостольська Столиця закликала надати спеціальну допомогу сирійському народу в країні і поза її межами», – зазначив Святійший Отець.


Папська Рада «Cor Unum» є відділом у Ватикані, що відповідає за благодійну діяльність. Відвідуючи Ліван цього разу, кардинал Сара привезе з собою благодійну допомогу в сумі мільйон доларів, які мали б допомогти відбудувати країну і допомогти жертвам.


За матеріалами Romereports.com