//

У Львові відбудеться прес-конференція з нагоди 6-ї річниці заснування Підкомісії «За тверезість життя» УГКЦ

17 жовтня 2012 року в рамках зустрічі Руху тверезості, з нагоди відзначення 6-ї річниці заснування Підкомісії УГКЦ «За тверезість життя», відбудеться прес-конференція. Участь у прес-конференції візьмуть:


- о. д-р Андрій Логін, голова Комісії УГКЦ душпастирства охорони здоров'я
- о. Петро Рак, керівник Відділу комісій Патріаршої курії УГКЦ у м. Львові;
- о. Юрій Дрізд, голова Підкомісії УГКЦ "За тверезість життя" Львівської архиєпархії;
- о. Василь Сліпчук, голова Комісії УГКЦ душпастирства охорони здоров'я Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.


Прес-конференція розпочнеться в 11.00 годині в конференц-залі філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету, що у Львові (вул. Хуторівка, 35а).


Довідка:
У жовтні 2006 року на тридцять другій сесії Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії УГКЦ було прийнято рішення про  створення міжєпархіальної підкомісії «За тверезість життя» у складі Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я УГКЦ. Міжєпархіальна підкомісія «За тверезість життя» УГКЦ у складі митрополичої/міжєпархіальної Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я УГКЦ є складовою частиною Патріаршої курії, яка є носієм виконавчої влади від імені Глави УГКЦ. Підкомісія «За тверезість життя» є однією структурою серед інших церковних комісій митрополичого/між єпархіального рівня завданням яких є втілювати в життя рішення та постанови, які були прийняті на Синодах, Соборах УГКЦ. Підкомісія «За тверезість життя» відповідає за виконання завдань, що стосуються її повноважень, а також може пропонувати для розгляду законодавчої влади проекти різних рішень, для дальшої праці.
В межах Києво-Галицької Митрополії УГКЦ Підкомісія «За тверезість життя» співпрацює з головами єпархіальних підкомісій «За тверезість життя», які призначені з благословення місцевого єпископа та реалізовують програми розпрацьовані на міжєпархіальному рівні.
Голова Підкомісії – о. Андрій Логін, доктор морального богослов’я.


Руслана Ткаченко, Департамент інформації УГКЦ
Тел: 032 297 11 21
097 601 64 22
e-mail: ruslanatkachenk@gmail.com