//

Відтепер щочетверга гарнізонний храм стане ще й студентським

Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла кожного четверга, починаючи з 11 жовтня 2012 р. Б., має стати місцем зустрічі віруючих студентів міста Львова. Ми неодноразово наголошуємо на тому, що Львів – студентське місто! Це приємно, оскільки студенти роблять його молодим, жвавим, здатним до нових ідей. У студентському світі навіть старі середньовічні мури нашого міста почуваються себе комфортно та й молодшими! Капелани гарнізонного храму спільно із капеланами Центру Студентського Капеланства, а також оо. Селезіянами, які приділяють значну вагу праці з молоддю хочуть допомогти студентам бути не тільки жвавими, оригінальними та самостійними, але й віруючими, тими, хто має час знайти місце для Бога у своєму щільному графіку.

 

Усі ці наші що четвергові зустрічі, молитви, дискусії та різного роду балачки про актуальні проблеми, а може і не проблеми, а просто життєві ситуації,  ми звели до одного простого запитання: «Який світ будуєш ТИ?» . Адже погодьтеся, не раз ми в глибині свого серця задаємо це питання і собі, а навіть іншим, немовби бажаючи перевірити себе, в якому ж світі я живу і до якого світу може привести моє життя?! Отож ці четвергові зустрічі пов’язані не тільки з тим, що будемо молитись і говорити, однак також будемо будувати світ і за це будівництво відповідальність несе кожен з нас! Ніяка ідеологія, політична концепція чи партія не побудує світу за нас, все-таки Бог дав кожному з нас право творити, будувати, використовуючи свої таланти та найголовніше – віру у Бога, який завжди поруч!

 

Сподіваємось, що студенти нашого міста нас почують та активно долучаться будувати світ із Богом, приймаючи участь у що четвергових зустрічах в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (Костел оо. Єзуїтів, м. Львів, вул. Театральна, 11). Адже якщо Бог у твоєму житті на першому місці, то все інше буде на своєму місці!

 

Перекажіть цю інформацію іншим, запросіть своїх дітей та внуків  – студентів прийти на Студентський день!

 

ПРОГРАМА СТУДЕНТСЬКОГО ДНЯ:

12.00 – 17.00 ГОД. – СПОВІДЬ, НАГОДА ПОРОЗМОВЛЯТИ ВІЧ-НА-ВІЧ ІЗ СВЯЩЕНИКАМИ-КАПЕЛАНАМИ;

18.00 ГОД. – СВЯТА ЛІТУРГІЯ;

19.00 ГОД. – ПРОСТО ЗУСТРІЧ І НАГОДА ПОЧУТИ ЩОСЬ ЦІКАВЕ ПРО ВСЕ, ЩО ТУРБУЄ ТЕБЕ!

 

Джерело: petrapavla.org.ua