//

Комісія УГКЦ Справедливість і Мир продовжує проект «Демократичні цінності студентської молоді»

Впродовж року Комісія УГКЦ «Справедливість і Мир» організовує ряд зустрічей, круглих столів та відкритих лекцій з відомими європейськими фахівцями для студентської молоді України під назвою «Демократичні цінності студентської молоді». У рамках даного проекту було здійснено зустрічі у Львові, Тернополі, Івано-Франківську. Головними адресатами з обміну досвідом та знаннями провідних європейських фахівців є наші українські студенти, члени різноманітних молодіжних громадських та християнських організацій з різних регіонів України.

 

З 10 по 14 жовтня в Україну завітають відомі фахівці із Німеччини: о. проф. Петер Шаленберг, професор суспільної етики Університету м. Падерборн (Німеччина), директор Науково-дослідного Інституту суспільних наук м. Менхенгладбах (Німеччина), який створений конференцією єпископів Німеччини та Др. Марко Бонакер, науковий співробітник даного інституту.

 

У рамках візиту відбудеться відкрита лекція та дискусія зі студентами Луцького Національного Університету ім. Лесі Українки на тему: «Дорогою до Європи: європейські ідеї, християнські цінності та національні особливості». Також буде проведено зустріч із семінаристами Львівської Духовної Семінарії на тему: «Суспільне вчення Церкви сьогодні: проблеми, завдання, перспективи».


Секретаріат Комісії УГКЦ Справедливість і Мир