//

Відійшов у вічність Архиєпископ Бруно Скеттіно, довголітній Президент «Мігрантесу» та «CEMI»

У ніч з 20-го на 21-ше вересня на 71 році життя відійшов у вічність Архієпископ Капуа (Південна Італія) Високопреосвященний Бруно Скеттіно (Bruno Schettino), довголітній Президент «Мігрантесу» та «CEMI» (Єпископська комісія по питаннях міграції).

 

«Смерть нашого Єпископа, Президента «Мігрантесу» та «CEMI» є для нас великою втратою.

 

Окрім своєї щиросердечності та привітності, нам бракуватиме його відданості в душпастирстві мігрантів, його щоденної клопіткої праці для того, щоб виводити з нелегальності іноземних осіб та працівників-іммігрантів, його старань за справедливість та суспільний мир, направлених проти будь-якої дискримінації та конфлікту.

 

Як «Мігрантес» ми не занедбаємо збереження та розвитку його відданості та старання в душпастирстві мігрантів, знаючи, що у цьому ми завжди зможемо розраховувати на його батьківську опіку», - йдеться в повідомленні Монс. Жан-Карло Перего, Генерального директора «Мігрантес».

 

У спеціальному зверненні до духовенства УГКЦ в Італії Апостольський Візитатор владика Діонісій Ляхович та Пасторальний координатор о. Марко Семеген закликали духовенство та вірних занести свої поминальні молитви за новопреставленого Архієрея Кир Бруно, а духовенство південного регіону Італії взяти участь в Похоронних богослужіннях, які розпочнуться в неділю, 23 вересня, о год. 16.30 в Катедральному Соборі в м. Капуа.

 

Прес-служба УГКЦ в Італії