//

УГКЦ в Італії бере участь в святкуванні «Часу створіння»

В рамках 7-го Дня охорони створіння, який Католицька Церква в Італії проводить під гаслом «Виховувати для збереження створіння, щоб вилікувати рани Землі», кожна католицька єпархія проводить ряд відповідних тематичних заходів.

 

Єпархія Бергамо (Північна Італія) не є винятком, і тому, слідуючи вказівкам Єпископської Конференції Італії, у вересні та жовтні цього року активно долучається до загальної ініціативи, проводячи під цим кличем різні акції.

 

Серед чисельних заходів, запланованих на цей період святкувань, слід відзначити екуменічне Богослужіння, яке в програмі заходів передбачене на 20 вересня 2012 року. Моління розпочнеться о 20:45 за місцевим часом у локальній церкві святих мучеників Ферма і Рустіка (Chiesa SS. Fermo e Rustico), що у Бергамо. В спільній екуменічній молитві візьмуть участь представники різних Християнських Церков.

 

Серед запрошених священнослужителів у заході візьме участь також і представник Української Греко-Католицької Церкви о. Андрій Кушнір, священик приналежний до Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ.

 

Джерело: Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології