//

Місія Мадрид для віднови радості віри

«Слуги і свідки Правди» - гасло Місії Мадрид, яка розпочнеться 30 вересня у столиці Іспанії з ціллю віднови особистої і спільнотної віри. Про основний задум цієї акції розповів кардинал Антоніо Марія Руко Варела.

 


Місія Мадрид є відповіддю на заклик Бенедикта XVI до нової євангелізації, який він скерував до молоді на закінчення ВДМ: «переказувати іншим радість віри», даючи свідчення про Христа у важких середовищах. Таким чином, Місія зродилась після ВДМ і є його продовженням. «Стиль, форма, суть, спосіб, яким чином пройшов Всесвітній День Молоді, приклад, який дав нам Бенедикт XVI, вказуючи, як потрібно… євангелізувати молодь, були вирішальними під час опрацювання програми, лінії, способу організації і окреслення, як ми хочемо пережити Місію в Мадриді» - додав мадридський Архиєпископ.

 


Місія розпочнеться архиєпархіальним паломництвом до Фатіми 28 вересня та урочистою Євхаристією в катедрі Альмудена в Мадриді у неділю ввечері 30 вересня. Програма передбачає катехези про правди віри, місії і реколекції по парафіях, школах, зустрічі з вчителями, студентами і професорами, ряд культурних акцій, спогади до 50-річчя ІІ Ватиканського Собору та створення університетської організації Карітас. 

 

За матеріалами: radiovaticana.va