//

Чак Норріс закликав американців не голосувати за Обаму

Американський актор Чак Норріс і його дружина Джина записали відеозвернення до своїх співгромадян, в якому закликали їх не допустити переобрання Барака Обами на пост президента своєї країни.


За словами Норріса, проти Сполучених Штатів і їх свободи розв'язана агресія. «Ми знаходимося на переломному етапі, коли наша країна, якою ми її знали, може бути втрачена назавжди. Якщо ми не змінимо курс, вона приречена», - змалював ситуацію Норріс.


Як вийти з цієї ситуації з мінімальними втратами, розповіла його дружина. За її словами, в 2008 році більше 30 мільйонів американських християн-євангелістів не прийшли на вибори, що дозволило Бараку Обамі здобути перемогу з перевагою всього в 10 мільйонів голосів. У 2012 році, вважає Джина Норріс, ці люди повинні проголосувати, щоб не допустити переобрання демократа.


Норріс підтримав дружину: «Ми не можемо більше дивитися на події з боку, поки наша країна занурюється в пучину соціалізму. Або щось значно гірше». У зв'язку з цим подружжя закликало своїх однодумців обов'язково прийти і проголосувати 6 листопада проти Барака Обами. «Все, що необхідно для тріумфу зла - це бездіяльність добрих людей», - процитував актор Едмунда Берка.


Якщо ж люди в день голосування залишаться вдома і не завадять нинішньому президентові переобратися, це буде «першим кроком у напрямку тисячолітньої темряви», - пообіцяли автори послання.


«Давайте об'єднаємося заради Бога і нашої країни. І нехай Господь і далі благословляє Сполучені Штати Америки. Побачимося на виборах», - завершив Норріс.


Чак Норріс відомий не тільки своєю кінематографічною кар'єрою, але й активною політичною позицією. Він довгі роки підтримує Республіканську партію у боротьбі проти Демократичної, а також крайні праві сили всередині своєї партії в їх боротьбі проти поміркованих республіканців.

 

За матеріалами baznica.info