//

У 2011 році розповсюджено понад 30 мільйонів видань Біблії

У 2011 році вперше в історії Всесвітньою Федерацією Біблійних Товариств (UBS, UnitedBibleSocieties) і національними товариствами продано або розповсюджено безкоштовно близько 32,1 млн. екземплярів Біблії. У 2010 році цей показник становив майже 29 мільйонів, повідомило німецьке журналістське бюро Мüller-jurnal.

 

Збільшення кількості розповсюдження видань Святого Письма пов'язане насамперед зі зростанням його популярності в країнах Африки і Латинської Америки. У Європейському регіоні та країнах Близького Сходу було розповсюджено понад 2 570 тис.  Біблій. Це на 2,7 відсотка більше, ніж минулого року.

 

Як повідомляє sedmitza.ru , майже дві третини Біблій розповсюджується арабською, китайською, англійською, французькою, німецькою, португальською, російською та іспанською мовами. Більшість Біблій розповсюджено у  Бразилії (7,9 млн.), Китаї (3,8), Індії (2,2) та Нігерії (1,7). Крім того, по всьому світу розповсюджено 9 млн. 840тис. екземплярів Нового Завіту і близько 340 млн. окремих біблійних текстів.

 

За даними Всесвітньої асоціації товариств Біблії, збільшилася кількість цифрових видань Біблії, які . включають в себе аудіокниги, Біблії-додатки для смартфонів і відео.