//

Працівники мерії Львова вирушать на велопрощу до Крехова

З ініціативи капелана міської ради о. Павла Дроздяка та управління внутрішньої політики Львівської міської ради 15 вересня відбудеться велопроща до Крехівського Монастиря святого Миколая.

 

Участі у велопрощі візьмуть працівники мерії, а також організатори запрошують мешканців міста, повідомили в прес-службі Львівської міськради.

 

Для учасників велопрощі передбачено спільний молебень, екскурсію Крехівським Монастирем святого Миколая, огляд печерного монастиря, похід до джерела.

 

Початок велопрощі заплановано о 8.00 год., а завершення – орієнтовно о 19.00 год.

 

«Проща – нагода отримати особливий досвід на шляху до Бога і до своєї душі, можливість випробувати свої сили, поспілкуватися з колегами на природі. Під час прощі ми молимося Господові усім єством: тілом, душею і духом. Таким чином азарт, пов'язаний з їздою на велосипеді, та наша енергія будуть принесені у дар та принесуть багато позитивних пережиттів», - каже сестра Михаїла Лизак.

 

Духовний супровід прощі буде здійснювати капелан Львівської міської ради о. Павло Дроздяк.

 

Довідка

Для участі у велопрощі необхідно попередньо записатися (зареєструватися) в управлінні внутрішньої політики.  Контактна особа – сестра Михаїла Лизак (297-57-81, 097-66-84-845).


Джерело: ZAXID.NET