//

Святіший Отець отримав привітання і подяку з Мадрида

Кардинал Антоніо Марія Руко Варела надіслав Святішому Отцеві телеграму з нагоди першої річниці проведення Всесвітнього Дня Молоді в столиці Іспанії. Архиєпископ Мадридський назвав молодіжний форум "великою подією благодаті" і подякував Бенедикту XVI за те, що вибрав Мадрид для проведення "цієї глобальної зустрічі", "яку можна порівняти зі щедрим засівом Євангелія в серцях двох мільйонів молодих людей".

 


Кардинал Варела вдячний Святійшому Отцю за виклад молодим людям євангельських істин. "Молодь підтримала заклик Христа жити благодаттю зустрічі з Ним в спілкуванні з Церквою", - висловив упевненість єрарх. Він пообіцяв, що Мадрид та Іспанія ніколи не забудуть Понтифіка, його відданість і прихильність служінню Євангелію, його доброту і близькість до всіх. "Таким чином, Святіший Отець, ми засилаємо нескінченне дякую", - наголошується в телеграмі.

 

Архиєпископ Мадридський ще подякував Папі також за його впевненість і сталість, які допомагають Церкві йти через цей світ до остаточної зустрічі з Господом, і пообіцяв молитися за "Наступника св. Петра з любов'ю і щирістю".

 

За матеріалами: radiovaticana.org