//

Блаженніший Святослав відвідає Святоуспенську Унівську Лавру з нагоди празнику

Отець і Глава УГКЦ, Блаженніший Святослав, цьогоріч завітає до Святоуспенської Унівської Лаври Студійського Уставу, на свято храмового празника. У зв’язку з цим у програму святкувань будуть внесені незначні зміни у порівнянні з попередніми роками. В рамках своїх відвідин, Предстоятель УГКЦ очолить Архиєрейську Божественну Літургію, у понеділок 27 серпняо 23.00 год. Відтак, по завершенні молитви відбудеться концерт присвячений приїзду Блаженнішого, опісля, як традиційнослужитиметьсяУтреня, І-й час, далі слідуватиме похід зі свічками на Чернечу гору о 04.00 год, потім дві Божественні Літургії: о 06.00 і об 11.00 год.

 
 

Як було повідомлено раніше, цьогоріч проща до Святоуспенської Унівської Лаври Студійського Уставу УГКЦ триватиме 3 дні: 25-27 серпня, і припадає на суботу, неділю і понеділок. У понеділок ввечері Вечірнею з Литією розпочнутьсясвяткування празнику Успіння Пресвятої Богородиці, які завершаться у вівторок в день празнику Архиєрейською Божественною Літургією.

 

Темою прощі буде "Християнська солідарність у вірі, надії і любові".

 

Розпочнеться паломництво Божественною Літургією о 7 год. ранку у храмі св. Архистратига Михаїла (м. Львів, вул. Винниченка, 22). Після формування груп, яких буде 30, вона пройде за таким маршрутом:

 

1 день (25 серпня, субота)

Львів (Храм Св. Арх. Михаїла);
Львів (Храм Благовіщення Пресвятої Богородиці);
с. Соснівка;
с. Шоломия;
с. Звенигород (ночівля).

2 день (26 серпня, неділя)

с. Романів;
с. Під'ярків;
с. Станимир (ночівля).

3 день (27 серпня, понеділок)

с. Лагодів;
хутір Добра;

Унів.

Інші деталі щодо прощі за адресою: lavra.studyty.org.ua

 

Поставити питання безпосередньо Керівнику прощі можна, зайшовши на його сторінку у мережі Facebook: єрм. Юстин Бойко

Прес-служба Львівської архиєпархії