//

В Іспанії відбудеться Міжнародний марш за життя під назвою "Нуль абортів"

 Понад 100 організацій з Іспанії і всього світу заявили про свою участь у Міжнародному марші за життя, який відбудеться в цій європейській країні наступного місяця. Вулицями Мадрида і 60 інших міст Іспанії 7 жовтня пройдуть люди, які хочуть закликати уряд Іспанії скасувати закон, що дозволяє аборти, і повернутися до повної заборони вбивства ненароджених. Організатори назвали марш: "За право на життя, нуль абортів". Він, до речі, збігається з Міжнародним днем проти смертної кари. Марш розпочнеться рівно о 12:00 по всій Іспанії і близько іспанських посольств і консульств по всьому світу.

 

У марші братимуть участь такі великі світові організації, як Міжнародний інститут демографічних досліджень, австралійський "Endeavour Forum", "Справжні жінки" з Канади, а також російський Інститут демографічних досліджень.

 

Іспанська група "Право на життя" повідомила, що зміни в законі поставлять на обговорення і голосування в конгресі восени цього року. До цього часу іспанські правозахисники планують представити петицію, яку підписали мільйон виборців, що підтримують акцію "Нуль абортів", а також новий законопроект, що захищає права на життя і підтримує материнство.

 

За матеріалами:  radiovaticana.org