//

Ріно Фізікелла: Австралія - країна, де Церква демонструє відповідальність за долю віри

Голова Папської ради з нової євангелізації Архиєпископ Ріно Фізікелла візьме участь у конференції під назвою "Що таке нова євангелізація і що вона означає для Церкви". Вона пройде в Австралії 9-12 серпня. "Це велика церковна подія, в якій я буду брати участь з великим ентузіазмом, натхненний підтримкою Папи Бенедикта XVI", - заявив єрарх ватиканській газеті. Він звернеться до учасників з доповіддю «Ісус і Рік віри - необхідність нової євангелізації".

 

Архиєпископ Фізікелла пояснив, що Австралія, країна далека географічно, важлива частина католицького світу, де Церква демонструє відповідальність за долю віри. "Досить подивитися сайт єпископської конференції, щоб зрозуміти, що Церква в Австралії попереду в починаннях і важливої діяльності з нової евангелізції", - звернув увагу єрарх. Голова недавно створеної Папської ради пояснив, що в цьому куточку світу, як і скрізь, треба дійти з Доброю Новиною до сердець людей через нові середники.

 

450 осіб, серед яких більшість - молоді священики і вірні миряни, відповідальні за євангелізаційну роботу, зберуться в курортній місцевості Чатсвуд в Новому Південному Уельсі. Серед учасників форуму будуть також представники Нової Зеландії та Африки.

 

За матеріалами radiovaticana.org