//

Католики Пакистану закликали обережно висвітлювати тему Асії Бібі

Представник католицької церкви Пакистану заявив, що всі зусилля, спрямовані на порятунок від смертної кари Асії Бібі, вимагають граничної обережності, - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org з посиланням  на Christian Telegraph і The Christian Post.

 

«Життя цієї жінки занадто дороге для нас, і ми не будемо вживати дій, що піддають її життя небезпеці ... Ми повинні дочекатися рішення суду по  її апеляції», цитує директора Національного комітету з питань справедливості і миру Конференції єпископів Пакистану отця Еммануеля Йосафа Мані.

 

Отець  Йосаф підкреслив, що побоювання виникли після того, як ті, «хто намагалися заступитися за Бібі, були вбиті мусульманськими екстремістами». Серед убитих були губернатор-мусульманин Салман Тасеер та Міністр у справах меншин Пакистану Шабаз  Бхатті.

 

У небезпеці також знаходяться діти Бібі. Анна-Ізабель Толлет, журналістка і автор біографії ув’язненої християнки, розповіла, що всім членам сім'ї Бібі загрожує смертельна небезпека, вони «постійно ховаються, переїжджають з місця на місце і тому не можуть працювати. Діти не ходять до школи, хоча молодшій дитині всього лише 9 років».