//

«Акція 20-ї години» із Святою Філоменою

35 мільйонів осіб, солідарних о « 20-й годині », у 60 країнах Із Святою Філоменою, 2 хвилини призадуми щовечора о 20-й годині (за місцевим часом) для дітей і всіх, хто страждає.

 

У цьому світі боротьби, де діти і всі, хто страждає, є жорстоко забутими, ми пропонуємо унікальну акцію, «20-а година», усім особам, які мають переконання, що 2 хвилини призадуми в день представляють величезну силу захисту і підтримки. Ця постійна допомога внесених до списку є у пошані всіх релігій, традицій та філософій.

 

Чому Свята Філомена ?

 

Духовна покровителька Femmes Internationales Murs Brisés (FIMB), Свята Філомена природно приєднується до всіх жінок та чоловіків доброї волі, які рішуче і смиренно зменшують поділи у цьому світі.

 

Свята Філомена є покровителькою дітей Марії і покровителькою Живої Вервиці.

 

Її почитають на п'ятьох континентах.

 

Через могутнє заступництво, вона продовжує здійснювати численні чуда і охороняти дітей, пригнічених жорстокістю тих, хто не має жодної пошани до життя.

 

Пропонований спосіб застосування « 20-ї години »


1. Я приєднуюся до Святої Філомени, покровительки FIAAB (я взиваю її ім'я у короткій молитві) або я приєднуюся до «акції 20-ї години FIMB», у солідарності, пошані моєї релігії чи філософії.

2. Я вкладаю намірення (діти всіх народів і всі, хто страждає).

3. Я призадумуюся у тиші протягом 2 хвилин.
ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО НАС ЗАДЛЯ ВІРИ, ДІТЕЙ І ВСІХ, ХТО СТРАЖДАЄ (Не забудьте підписати слово участі)

Адреса : Femmes Internationales Murs Brisés- 20 allée des Troènes- 66000 Perpignan- FRANCE Україна : Marie-Aude Tardivo- m.aude@yahoo.com Росія : Marie Elkine- marieellkine@gmail.com Tel : 0033- 617- 470- 940 Site : www.fimb-asso.org