//

Василіянський літній табір для дітей в Брюховичах завершив роботу

З 18 по 24 червня 2012 року в смт. Брюховичах, при монастирі св. Йосифа спільно з парафією Різдва Пресвятої Богородиці було проведено денний табір «Веселі канікули з Богом». Команда аніматорів ретельно готувалася до проведення цього табору: цікаві катехизації, веселі ігри, нові банси, велику гру та спортивні естафети.


Близько 120 дітей щодня протягом минулого тижня з усмішкою на обличчі приходили в табір. В понеділок замість синіх, червоних, жовтих, білих, зелених та вишневих діти самі обрали назву команди і перетворилися на «Веселих ангелят», «Веселих полуничок», «Веселих дерунчиків», «Пухнастиків», «Зелених світлячків» та «Усмішок». Їхні радісні гасла випромінювали щирість та дитячу простоту. У вівторок усі таборята показали творчість і креативність на гуртках-майстер-класах з етикету, декорування дерев’яних лопаток та відкриток з квілінгу. Тому кожен з них потішив своїх рідних, ще й невеликими подарунками, зробленими власноруч.На третій день табору діти ще більше здружились, тому після смачного обіду та гуртків їх чекали спортивні естафети. Передати воду з тарілкою, пройти двом на двох ногах, пробігтись у великих шортах, передати все, що маєш та багато іншого. Всі були в захопленні: кожна команда підтримувала вигуками своїх друзів, аніматори слідкували, як усі справляються із поставленим завданням, а судді — нараховували бали.


Четвертого дня на дітей чекала цікава мандрівка мальовничими куточками Львівщини, а саме завітали спершу до міста Золочева, де мали гарну екскурсію Золочівським замком. Дітям дуже сподобався Великий палац. Його інтер’єр нагадував дитячі казки про принців та принцес, Попелюшку.


Діти були в захоплені.Опісля діти оглянули гармати та помилувалися чудовим краєвидом міста.
Після замку учасники табору вирушили до Золочівського монастиря, де в церкві Вознесіння Господнього молилися Святу Літургію. Далі на всіх чекав смачний обід. По дорозі додому ми заїхали ще до Унева.
Унівська лавра прийняла нас дуже гостинно. Кожен з часників зміг напитися цілющої і животворної води, віддати всі свої дитячі просьби і молитви під опіку Унівської Богородиці.


П’ятого дня діти, отримали нагоду переглянути чудовий мультик. Він усім дуже сподобався.
Шостого дня діти разом з аніматорами вирушили до храму Різдва Пресвятої Богородиці, на Святу Літургію парохом якої є о. Петро Салагуб.Після обіду була проведена велика гра. Кожна команда з радістю і дружністю виконувала всі 12 завдань. Мабуть всім найбільше сподобалась база «бансоманія», адже можна було кожній команді затанцювати улюблений банс.


Вже другий рік поспіль приїжджають діти з міста Запоріжжя. Вони цілий рік чекають цієї нагоди.
Усі учасники табору висловлюють щиру подяку о. Роберту Лисейку, ЧСВВ, ректору ВІФБС та ігумену монастиря св. Йосифа, о. Елевтерію Геншляку, ЧСВВ, команді аніматорів під керівництвом Надії Мирки, а також тим, що готували смачні обіди, прибирали монастирські приміщення, фотографували неповторні миті, отцям, котрі сповідали дітей, показували гарні мультики, допомагали в проведенні гуртків, естафет та ігор.

 

Джерело: Офіційни сайт ЧСВВ