//

“10 Кроків До Християнської Зрілості”

В днях 28.05-07.06 в Крисовичах, в монастирі Сестер Служебниць НДМ (РКЦ) відбулися реколекції “10 Кроків До Християнської Зрілості” у формації Руху Світло-Життя, котрі провів дієцезіальний модератор о.Мирослав Заяць з допомогою сестри Кароліни та двох аніматорів з Польщі.

 

Під час реколекцій, молодь зосередилась передусім на підготовці себе як зі сторони духовної так і практичної до служіння на Оазах Божих дітей в нашій Архідієцезії, які відбудуться під кінець червня та в липні місяці.

 

Під час тривання реколекцій молодь взяла активну участь в закінченні Євхаристійного Конгресу у Львові, опікуючись міністрантами.

 

На восьмий день реколекцій , учасники духовних вправ, вперше вийшли з євангелізацією до навколишніх сіл. Це було, як самі ділилися, незабутнім пережиттям. Повернулися вони з великою радістю і розповідали, що люди приймали їх зі сльозами на очах, дякуючи за добре слово, за любов до Христа і за відвагу служіння Йому в ближніх.

 

Аніматори Руху Світло-Життя Львівської Архідієцезії готові до праці, з нетерпінням очікують початку реколекцій для дітей.

 

о. Мирослав ЗАЯЦЬ, Модератор Руху Світло-Життя у Львівській Архідієцезії

с. КАРОЛІНА БАРАН, Служебниця НДМ