//

Ватикан уклав контракт з Microsoft

Завдяки контракту, укладеному між компанією Microsoft і Ватиканом, 43млн. учнів католицьких шкіл отримають можливість користуватися пакетом «Office 365» - програмами, створеними корпорацією Біла Гейтса. Як повідомляє Money Control, договір поширюється на 200 000 шкіл у ста країнах.

 

Створена Microsoft мережа отримала назву «Соціальна мережа для католицьких шкіл». У числі інших програм, її учасники отримають доступ до сервісу відеоконференцій, який, на думку творців, має спростити навчальний процес.

 

«Ми відкрили нову еру в глобальному католицькому навчанні, - заявив отець Ангел Астрогано, генеральний секретар ватиканської канцелярії з питань навчання. - Своїм школам ми надамо найпередовіші технології, знання та навички ». Представник Microsoft погодився з ним і додав, що всі програми будуть розміщуватися на сайтах і учні зможуть завантажувати їх. Для цього всі школи, включені в спільну 3-річну програму співпраці Ватикану та компанії Microsoft одержать доступ до високошвидкісного інтернету.

 

За матеріалами www.ridus.ru